duminică , aprilie 14 2024

Remorca Tandem

Ce specificatii tehnice sunt importante pentru o remorca tandem?

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca o remorca tandem este deosebit de utila in mediul rural. Acest articol va aduce la cunostinta cele mai importante specificatii tehnice ale acestor remorci. In plus, puteti afla si in ce scopuri sunt folosite remorcile din aceasta categorie.

Cele mai importante specificatii pentru o remorca tandem

O remorca de acest tip trebuie aleasa dupa ce sunt cunoscute nevoile cumparatorului. Acesta poate fi un fermier, un agricultor sau oricine altcineva care are nevoie de o remorca.
Pentru a face alegerea corecta, trebuie tinut cont de capacitatea maxima de incarcare a remorcii. Aceasta este prima si una dintre cele mai importante caracteristici si se refera la totalitatea kilogramelor suportate la incarcare de remorca.

Remorca TandemFoarte important de mentionat este faptul ca nu toate remorcile au capacitatea de incarcare la fel. Aceasta este influentata de dimensiunile remorcii. Cu cat o remorca tandem este mai mica, cu atat mai mica este si capacitatea de incarcare. Cu cat capacitatea de incarcare a remorcii este mai mare, cu atat mai mare este si remorca in ceea ce priveste dimensiunile.

Masa maxima autorizata este cea de a doua caracteristica foarte importanta. Aceasta se refera la masa remorcii, careia ii mai este adaugata si capacitatea de incarcare. Extrem de important de precizat este faptul ca masa maxima autorizata trebuie respectata pe drumurile publice. Cand aceasta este depasita, sanctiunile vor fi drastice. Deci, fiecare trebuie sa aleaga remorca potrivita in ceea ce priveste masa maxima autorizata.

Utilizari frecvente

O remorca tandem poate fi utilizata de exemplu de catre fermieri si agricultori in viata de zi cu zi. Fermierii au nevoie de o remorca de acest tip pentru a transporta furajele animalelor.
In ceea ce priveste agricultorii, acestia folosesc in alte scopuri remorcile tandem. De exemplu, aceste remorci sunt utilizate pentru a transporta recoltele toamna. Sunt folosite pentru a merge cu porumbul sau cu graul la moara.

Se pot folosi remorci agricole tandem si pentru transporturi care nu au legatura cu agricultura sau cu cresterea animalelor. De exemplu, putem aminti transportul de nisip sau pietris.
Deci, o astfel de remorca este deosebit de utila in conditiile in care poate fi folosita in multe domenii de activitate.

Check Also

Servicii Pentru Amenajare Locuinta Brasov

Servicii Pentru Amenajare Locuinta Brasov

Cele mai importante avantaje ale unor servicii pentru amenajare locuinta Brasov In fiecare an, oamenii …

Close