vineri , septembrie 29 2023

Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Noi suntem specialistii in gradinarit care va pot oferi servicii complete de amenajare a gradinii. Se mandresc cu echipa de profesionisti si cu vasta experienta acumulata in cei 10 ani de activitate in domeniul de amenajari. Daca doriti sa inverziti spatiul disponibil din jurul casei, acestia va recomanda cu incredere utilizarea de rulouri de gazon.

Montare rulouri de gazon

rulouri de gazonInainte de a incepe montajul propriu-zis, trebuie sa se pregateasca terenul. Primul pas il reprezinta indepartarea corpurilor straine din zona. Indiferent ca este vorba de pietre, resturi vegetale, sau alte impedimente. Urmatorul pas il constituie nivelarea terenului cu ajutorul unor utilaje profesionale. Ultimul pas spre o curte plina de viata, este montarea acestor rulouri de gazon ideale pentru Casa Si Gradina. Procesul este rapid si usor pentru profesionistii de la noi.

Activitati pentru intretinerea gazonului

Ese necesar procesul de fertilizare pentru ca iarba sa creasca frumos si sanatos. Udarea lui se va face la perioade regulate. Se poate realiza fie manual, fie cu ajutorul unui sistem de irigatii bine pus la punct. Intretinerea nu reprezinta un proces anevoios, insa multa atentie in realizare. Echipa va poate sustine in oricare parte din aceste procese. Daca pe langa gazonare aveti nevoie si de decorare, acestia au o multitudine de plante si ornamente pentru dvs.

Check Also

zeolit natural

De ce sa aplicati zeolit natural?

De ce sa aplicati zeolit natural? Folosirea zeolitului a inceput sa fie foarte des intalnita. …

Close