miercuri , iulie 17 2024

Tabara Ski

Iarna aceasta inscrie-ti copilul la o Tabara Ski

Tabara Ski este locul prielnic unde poti petrece o vacanta de neuitat. Daca esti o persoana activa, pasionata de sport, care iubesti natura poti avea un concediu minunat. Avantajele schiatului sunt : sanatate, aer liber, peisaje frumoase, amintiri alaturi de cei dragi. Ai ocazia sa fii intr-o forma fizica excelenta.

Daca esti o persoana careia in place sportul, poti deveni sportiv de performanta. Vei putea sa alegi cazarea. Multe locatii sunt situate in apropierea partiilor de schi. Ofera acces facil la partia de schi. In incinta acestora, deseori se organizeaza seri festive cu foc de tabara, mancaruri si bauturi traditionale.

Tabara Ski

Tabara SkiSporturile de iarna se practica in conditiile anotimpului rece. Tabara Ski este unul dintre ele, alaturi de : sanius, patinaj, hochei pe gheata. Aceste sporturi pot fi practicate si pe partii cu zapada artificiala si ofera multiple avantaje. Ea se adreseaza in special tinerilor cu varste cuprinse intre sapte si paisprezece ani, insa sunt bineveniti si adultii. Adolescentii invata principalele reguli care se aplica cu privire la acest sport. Respectarea tuturor colegilor de grup este esentiala.

Comportamentul pe partie trebuie sa fie adecvat, de natura a nu ii pune in pericol pe ceilalti schiori. Trebuie acordata o atentie sporita si vitezei de alunecare.Traseul trebuie sa fie unul bine determinat. In depasire, trebuie pastrata o distanta de siguranta fata de celalalt schior. Urcarea se face intotdeuna pe marginea partiei. In cazul accidentarii unui schior, orice coleg de pe partie trebuie sa ii acorde acestuia primul ajutor.

Tabara Ski

Vacanta sau weekend-ul pot fi petrecute la ski. Exista posibilitati multiple de alegere unde se organizeaza tabere de ski. Programul pentru Tabara Ski este prezentat de organizatori, de cele mai multe ori ca un pachet all-inclusive. Activitatile desfasurate sunt descrise in detaliu, pentru fiecare grupa aferenta categoriei de varsta a tinerilor.

Locatia, cazarea, masa sunt parte integranta a ofertei. Este prezentata componenta echipei care va face cursuri de schi cu adolescentii : monitori, fosti schiori de performanta. Prezentarea pretului este un element semnificativ. Pretul este, de regula, integral. Cuprinde toate costurile serviciilor oferite : locatie, cazare, masa, contravaloarea cursurilor, inchirierea echipamentelor, costul materialelor: fotografii, diplome.

Check Also

Rulote Brasov

Rulote Brasov

Rulote Brasov Alegand cele mai bune Rulote Brasov, veti lua o decizie excekenta. Veti vedea …

Close