luni , februarie 26 2024

Centrale Telefonice Brasov

La ce sunt utile cele mai bune centrale telefonice Brasov?

Este foarte posibil sa fi auzit discutii despre cele mai bune centrale telefonice Brasov. La fel de posibil este sa va fi starnit interesul si curiozitatea acest subiect.

Acesta este motivul pentru care am redactat acest articol. Dorim sa va aducem la cunostinta cat mai multe informatii despre centralele telefonice. Cititi pana la final pentru ca puteti afla informatii foarte utile si interesante.

Asadar, ce sunt aceste centrale telefonice Brasov?

Centralele telefonice au existat inca din zorii comunicarii telefonice. Pana in anii 1960, acestea erau operate manual, cu oameni angajati special pentru a conecta o linie la alta pe un tablou de distributie manual. In zilele noastre insa, toate schimburile au loc digital.

In ciuda faptului ca sunt o parte integranta a sistemului nostru de comunicatii, nu stim prea multe despre centralele telefonice. Luam de la sine inteles ca putem ridica un telefon, forma un numar si putem vorbi cu cineva. Putem vorbi cu cei din alta parte a tarii sau a lumii.

Cum functioneaza un sistem de centrala telefonica?

Reteaua de telefonie publica comutata este un sistem cu fir prin care se efectueaza si se primesc apeluri telefonice fixe. Circuitul se bazeaza pe comutarea cu succes a circuitului.

Centrale Telefonice BrasovPentru a conecta un telefon la altul, un apel telefonic este directionat printr-un numar de comutatoare care functioneaza pe sisteme locale, regionale, nationale sau internationale. Conexiunile care sunt stabilite intre cele doua telefoane sunt denumite circuit.

Mai simplu, aceste centrale telefonice Brasov leaga linia dvs. cu linia receptorului pentru a crea un circuit, acesta fiind in final un apel conectat.

Ce este un sistem de centrala telefonica?

Un sistem de centrala telefonica actioneaza ca o intersectie intre doua linii telefonice. Acest lucru se datoreaza faptului ca o linie telefonica directa intre doua unitati de fapt nu exista.

Ganditi-va la asta la o calatorie cu metroul. Uneori nu puteti calatori direct la destinatie. In schimb, trebuie sa schimbati liniile la o statie la care se intersecteaza pentru a ajunge la ea.

Care sunt diferitele tipuri de centrale telefonice?

Exista doua tipuri de sistem de centrala telefonica – public si privat. Conceptual, ambele fac acelasi lucru. Singura diferenta este ca un sistem public de centrala telefonica serveste doar comunicatiile externe.

In schimb, cand discutam despre centrale telefonice Brasov private, acestea sunte destinate pentru comunicatii interne si externe.

Centrala telefonica publica

Toate liniile dintr-o anumita zona sunt conectate la o centrala locala. Biroul dvs. este conectat la o centrala locala printr-o linie de cupru sau fibra optica, in functie de tipul de linie disponibila.

In termeni de baza, acesta este modul in care apelul dvs. telefonic se deplaseaza de la telefon la telefonul receptorului.

Pentru apelurile internationale, exista cateva etape suplimentare. In loc sa calatoreasca direct de la o centrala la alta, apelul trebuie sa circule printr-un operator de telefonie pe distante lungi.

Centrala telefonica privata (PBX)

Aceste unitati permit transferul intern al apelurilor, oferind in acelasi timp un numar limitat de linii de apel de iesire.

Apelurile interne pot fi efectuate de la un telefon de birou la un telefon de birou. Unul dintre beneficiile unui PBX este posibilitatea de trabsferare a unui apel extern la o serie de numere interne multiple.

Majoritatea PBX-urilor vin cu un operator automat, care permite apelantilor sa selecteze la ce extensie de linie doresc sa se conecteze.

Exista mai multe tipuri de PBX. Acestea sunt:

  • PBX traditional (analogic).
  • PBX gazduit (digital).
  • PBX auto-gazduit (ambele).

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai importante detalii pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca despre aceste centrale telefonice Brasov.

Check Also

Service Telefoane Brasov

Service Telefoane Brasov

De ce ajunge Samsung Galaxy M21/M31/M51 intr-un service telefoane Brasov? La fel ca orice alt …

Close