duminică , aprilie 14 2024

Condus Defensiv

Condus defensiv

Este important sa aveti in vedere acest Condus Defensiv. Tinand cont de cateva norme de siguranta in trafic, va veti putea feri de accidente. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita soferilor care nu conduc defensiv. Acesti soferi folosesc viteze neadaptate la conditiile de drum. De asemenea, ei nu acorda prioritate si obisnuiesc sa depaseasca regulamentar. Lucrurile acestea duc in cele mai multe dintre cazuri la accidente. Pentru a evita aceste lucruri, ar fi bine sa aveti in vedere normele de condus defensiv.

Condus defensiv

Condus DefensivPrimul lucru pe care ar trebui sa-l faceti va fi sa examinati cu atentie masina. Puteti verifica astfel rotile, dar si nivelul uleiului. Mai puteti avea in vedere si luminile. Este bine sa dati o tura cu masina inainte sa porniti la drum. Veti putea vedea daca apar unele probleme. Centura este un lucru de care sa tineti cont. Ar fi bine sa va puneti mereu centura cand conduceti. Ea va va asigura siguranta. Chiar si pasagerii din spate ar trebui sa-si puna mereu centura. In caz de accident si ei se pot rani daca nu au centura pusa.

In trafic ar trebui sa fiti cat mai vizibili. Importanta acestui aspect o stie orice instructor de Condus Defensiv. Aprindeti-va mereu luminile de intalnire, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Va trebui astfel sa va semnalizati mereu intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila pentru soferi. Acestia vor anticipa mai bine o astfel de masina.

Condus defensiv

Nu uitati ca atunci cand conduceti sa fiti cat mai calmi. Este foarte important sa nu raspundeti la provocarile altora. Condusul nervos nu duce decat la ambuteiaje si accidente. Acestea ar putea fi evitate daca aveti in vedere sa fiti calmi atunci cand conduceti. O alta idee buna este sa va asigurati in oglinzi. Uitandu-va cat mai des in oglinzi veti putea vedea din timp anumite lucruri.

Condus Defensiv – Un alt aspect important este sa va concentrati exclusiv pe sofat. Nu faceti altceva inafara de sofatul masinii. Tineti cont si ca intre voi si masina din fata sa fie cel putin doua secunde. Un alt lucru este anticiparea evenimentelor din trafic.

Check Also

Service Telefoane Brasov

Service Telefoane Brasov

De ce ajunge Samsung Galaxy M21/M31/M51 intr-un service telefoane Brasov? La fel ca orice alt …

Close