duminică , aprilie 14 2024

Hidrofor Brasov

Hidrofor Brasov

Fiind un produs foarte util, hidroforul poate fi folosit in orice situatie doriti. El este o alegere potrivita pentru oricine fiind ideal pentru a va putea bucura de avantajele pe care le ofera. Primul lucru pe care ar trebui sa-l stiti despre un hidrofor Brasov este modul sau de utilizare. Acesta va putea fi folosit atat la alimentarea cu apa, cat si la stropit sau irigatie. El mai poate fi folosit la alimentarea cu apa a fantanilor, dar si a rezervoarelor. De asemenea, mai puteti apela la acest produs chiar la instalatii profesionale din cladiri.

Ce avantaje are un hidrofor Brasov?

Hidrofor BrasovAcest produs este destul de silentios. Un alt avantaj il consta faptul ca este ideal pentru alimentarea cladirilor rezidentiale cu apa. De asemenea, este un produs perfect datorita faptului ca este automorsant. Un alt avantaj pe care nu ar trebui sa-l omiteti referitor la acesta il consta faptul ca nu trebuie incarcata cu apa coloana de aspiratie.

Componentele vor fi rezistente la coroziune. Cele care intra in contact cu fluidul, nu vor avea nici o problema, astfel ca acest hidrofor Brasov va avea o viata cat mai lunga. Folosirea vasului de hidrofor va va ajuta in reducerea numarului de porniri si de opriri. De asemenea, acest vas va va ajuta sa opriti socurile de presiune.

Detalii tehnice despre hidrofor

Un astfel de hidrofor va trage apa de la o adancime de maxim 7-8 metri. Aspiratia nu se va mai putea face peste aceasta adancime cu pompa de suprafata. Motivul pentru care nu se mai poate face este aparitia fenomenului de cavitatie. Fenomentul de cavitatie reprezinta momentul in care coloana de lichid se rupe datorita apei care vaporizeaza local.

Daca adancimea putului este mai mare, puteti apela la un hidrofor cu ejector. Pe traseul de aspiratie vor fi doua tevi. Pe teava groasa apa va urca, iar pe cea subtire va cobori.

Close