vineri , septembrie 29 2023

Case Mici Din Lemn

Case Mici Din Lemn

Atunci cand va decideti sa va construiti o locuinta, trebuie sa luati in vedere si alegerea unor Case Mici Din Lemn. Acestea ofera nuemroase avantaje, de care va veti bucura enorm. Pentru a va convinge ca o casa din lemn este alegerea ideala pentru dvs, ne-am decis sa va prezentam cateva avantaje pe care le oferea acestea.

Case Mici Din LemnO Firma Constructii Case Din Lemn stie foarte bine ca o casa, oricat de mica, are nevoie de o structura rezistenta. Astfel, o firma de incredere va utiliza mereu lemne cu o durrabilitate foerte ridicata. Astfel, locuinta dvs va rezista chiar si cutremurelor de 8 grade pe scara Richter.

Un alt avantaj il reprezinta timpul foarte scurt de finalizare. Deoarece, dupa ce s-a uscat fundatia, expertii vor ridica intreaga locuinta in doar cateva zile. Iar dvs va veti putea pregati deja de mutare. In plus, aceste case implica costuri extrem de scazute. Aici ma refer la faptul ca daca renuntati la un apartmanet de 50 mp si optati pentru o casa din lemn de aceleasi dimensiuni veti economisii jumatate de costuri. Ceea ce reprezinta un avantaj extrem de important celor care nu dispun de un buget foarte mare.

In plus, o casa mica din lemn este extrem de bine izolata termic. Chiar daca peretii locuintei sunt aproape jumatate din cele de caramida, acestea sunt izolate cu materiale de calitate. Rezultand intr-o locuinta calduroasa chiar si in timpul iernii.

Check Also

Constructii Modulare

Constructii Modulare

Ce trebuie sa stim despre constructii modulare? Atat in Romania cat si in alte tari …

Close