miercuri , iulie 17 2024

Containere Izolate

Tot ce trebuie sa stiti despre containere izolate

Cand vine vorba despre containere izolate, mentionam faptul ca acestea sunt perfecte pentru companiile care doresc sa experimenteze refrigerarea sau sa-si extinda ofertele de afaceri. Sunt durabile, rezistente la uzura si sunt grozave pentru companiile care nu doresc sa opteze pentru o duba transformata.

Containerele izolate pot oferi multe beneficii pozitive. Dar ce sunt acestea? Care este scopul containerelor izolate si ce industrii vor beneficia de pe urma acestora? In acest articol veti descoperi cele mai interesante informatii despre acestea.

Containere izolate: Ce sunt acestea?

Containerele frigorifice izolate sunt perfecte pentru companiile care nu doresc un frigider dedicat in duba lor. In schimb, containerele izolate sunt portabile si pot fi mutate in vehicul si din vehicul atunci cand este necesar.

Containere IzolateDaca unele produse trebuie sa fie controlate la temperatura, iar altele nu necesita refrigerare, aceste containere izolate portabile pot fi solutia ideala. Containerele va asigura ca puteti transporta toate produsele in mod eficient, cu avantajul controlului temperaturii si fara a utiliza spatiul de incarcare inutil.

Containerele izolate, daca sunt provenite si achizitionate de la un furnizor de renume, pot oferi multiple beneficii de afaceri. Sunt flexibile in timpul transportului, sunt un mare factor de crestere a sarcinii utile, nu creeaza perturbari in depozitarea alimentelor la rece, sunt curatabile si sunt si detasabile. Deci, daca aveti nevoie de refrigerare intr-o zi si a doua zi nu, aveti flexibilitatea de a utiliza vehiculele dumneavoastra la capacitatea maxima.

Avantajele containerelor izolate

Aceste containere izolate sunt deosebit de eficiente dupa cum se poate vedea si in randurile de mai sus. In continuare va enumaram cele mai importante avantaje ale acestora:

  • Putere dubla.
  • Eficienta maxima.
  • Sarcina utila crescuta.
  • Temperaturi duble.
  • Usor de curatat si indepartat murdaria.
  • Disponibile intr-o varietate de dimensiuni si modele.

Cum functioneaza containerele?

Containerele izolate difera de la o marca la alta. Cu toate acestea, acestea sunt de obicei conectate la bateria principala a vehiculului in timpul transportului si calatoriei. Odata ce au ajuns la destinate, vor fi apoi conectati la o unitate de alimentare electrica.

Un container izolat se alege in functie de vehiculul care se foloseste pentru efectuarea transportului. Dar, toate containerele urmeaza aceleasi reguli pentru cresterea eficientei. Pentru a profita la maximum de recipientul izolat frigorific, trebuie sa va asigurati ca produsele si marfurile sunt distribuite uniform in container pentru o racire maxima.

Igiena si curatenia containerului trebuie mentinute si dupa fiecare calatorie astfel incat sa nu fie cauzata nicio contaminare. Astfel, produsele si bunurile dumneavoastra raman in conformitate cu toate standardele de sanatate si siguranta.

Ce dimensiuni au containerele izolate?

Dimensionarea nu este niciodata o problema majora cand discutam despre containere izolate frigorifice. Sunt durabile si vin intr-o varietate de dimensiuni, forme si specificatii. Acestea variaza de obicei in dimensiuni de la 20 de litri la 1.350 de litri de capacitate. Sunt ideale daca doriti sa maximizati sarcina utila actuala a vehiculului.

Au capacitatea de a transporta marfuri proaspete, congelate si la temperatura camerei, in functie de nevoile dvs. Intervalul de reglare a temperaturii este de aproximativ -25°C pana la + 40°C si acest lucru se aplica tuturor dimensiunilor unitatilor. Daca nu sunteti sigur de ce dimensiune aveti nevoie, este in regula, sunt multe optiuni disponibile la furnizorul pe care il utilizati.

Ce industrii vor beneficia de un container izolat?

Containerele frigorifice izolate sunt perfecte pentru orice afacere care necesita transportul si depozitarea in siguranta a marfurilor care necesita racire sau temperaturi de inghet pentru o perioada lunga de timp. Sunt perfecte pentru orice afacere care nu necesita o duba complet frigorifica si cauta o solutie frigorifica flexibila si durabila.

Containerele frigorifice izolate se pot folosi intr-o varietate de industrii. Orice industrie care opereaza sau transporta alimente este intr-o pozitie excelenta pentru a beneficia de containere izolate. Sunt detasabile, ofera temperaturi duble si reprezinta o modalitate igiena si sigura de a transporta alimente si produse de catering.

Check Also

Coltare Carton

Coltare Carton

Coltare Carton Alegand cele mai bune Coltare Carton, veti lua o decizie excelenta. Aceste coltare …

Close